Akustični inženiring Decibel

Strokovnjaki za prostorsko akustiko, zvočne izolacije in sanacije hrupa.

Domov  »  Podjetje  »  Poslanstvo in strategija

Poslanstvo in strategija

Poslanstvo

Naše poslanstvo je v ustvarjanju ugodnih pogojev bivanja brez prekomernega hrupa.  Za delo, učenje, razne dejavnosti in počitek je poleg drugih pogojev potrebna tudi določena stopnja miru.

Moteči in škodljvi hrup znamo minimizirati na najmanšo možno raven. Predvsem   želimo in znamo zmanjšati hrup v industriji in drugje, kjer že ogroža zdravje ljudi.

Za najvišje zahteve določamo in ustvarjamo  tako prostorsko akustiko, ki zagotavlja  vrhunsko kakovost zvoka ter odlično slišnost in razumljivost govora in glasbe. Nač cilj je odlična akustika za vse deležnike: v zadovoljstvo lastnikov in upravljalcev ter v užitek izvajalcev in publike.

Poslovna strategija

Strategija našega delovanja je usmerjena v celovitost, visoko strokovnost in zajamčeno učinkovost. Poznamo in evalviramo zelo široko paleto najrazličnejših akustičnih, zvočno izolacijskih, zvočno absorpcijskih, antivibracijskih in drugih specialnih produktov in sistemov.

V  svojih rešitvah uporabljamo le  preiskušene in certificirane izdelke, ki  zagotavljajo deklarirano učinkovitost. Najdemo rešitev za vsak problem in jamčimo za napovedani učinek.

Uporabljamo sodobno merilno in programsko opremo. Stalno spremljamo svetovne trende  ter  uvajamo nove metode in sisteme na osnovi lastnega znanja in proučevanja »case študij« iz tujine.

V  iskanju optimalnih rešitev sodelujemo z naročniki in njihovimi preferencami glede želenih/zahtevanih učinkov, stroškov, tehničnih izvedb, izgleda in drugih vidikov. 

Pohvalimo se lahko s številnimi dobrimi referencami  in zadovoljnimi naročniki. Tudi v prihodnje želimo ostati eden od vodilnih in zaupanja vrednih specialistov na tem področju v Sloveniji.